САЩ се готвят за екзекуцията на жена, осъдена на смърт

...
САЩ се готвят за екзекуцията на жена, осъдена на смърт
Коментари Харесай

В САЩ ще екзекутират жена заради кражба на фетус - изрязала матката на майката

САЩ се готвят за изтезанието на жена, наказана на гибел поради кражба на фетус (зародиш - б.р.). Екзекуцията ще бъде изпълнена на 12 януари, а юристите на наказаната през 2007 година Лайза Монгомъри се пробват да трансформират присъдата й на пожизнен затвор, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Престъплението бе осъществено през 2004 година, когато Лайза е била на 36 години. Майка на четири деца, тя се подложила на интервенция за женска дезинфекция няколко години преди този момент, само че не споделила на околните си и на новия си брачен партньор.

Лайза набелязала жертвата си в интернет конгрес. Ставало дума за жена, оглеждаща кучета за обмен. Лайза схванала, че тя е бременна в осмия месец и си уговорила среща с нея сякаш, с цел да купи териер. Когато стигнала в дома й, тя я удушила, след това изрязала матката й с нож и оставила дамата в локва от кръв .

Момиченцето, което носела в утробата си убитата жена, по знамение оживяло. И килърката го отнесла вкъщи и го показала на новия си мъж като свое лично новородено, а той й повярвал. Жената била задържана ден по-късно.

Адвокатите й обявиха по време на процеса, че тя е била жертва на принуждение и на групови изнасилвания като дете и че страда от психотично разстройство.

В Съединени американски щати има 21 случая на похищение на фетуси от 1964 година, като 18 от тях са осъществени след 2004 година, споделя Националният център за отвлечени и експлоатирани деца.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР