САЩ се готвят да закупят стари руски вертолети, за да

...
САЩ се готвят да закупят стари руски вертолети, за да
Коментари Харесай

САЩ тренират война срещу... бракувани хеликоптери

САЩ се готвят да закупят остарели съветски вертолети, с цел да се учат да ги смъкват, предава "Правда.ru ", представена от организация "Фокус ".

"Командването по подготовка на ученията на тактическата група на сухопътните сили и морската пехота е поискало закупуването на два съветски бойни хеликоптера - Ми-24 или Ми-17 на остаряло за обучение на полигона в град Юма в Аризона “ се споделя в материал на седмичното издание Marine Corpse Times.

Идеята е съветските вертолети да бъдат задействани като мощ на агресора, противопоставяща се на силите, осъществяващи настъпателни и отбранителни интервенции. Още по-добре би било, в случай че военните получат и аероплан, кадърен да реализира въздушна офанзива против другарските сили и да събира информация за тези сили.

Това не е нито първата нито последната история с „ съветска техника за бойни тренировки против Русия ", акцентира изданието.

Според разнообразни медии Украйна към този момент е продавала на Съединени американски щати остарели съветски самолети. С тях Военновъздушните сили на Съединени американски щати са отработвали вероятни въздушни дуели.



Освен това Военновъздушни сили на Съединени американски щати са взели решение да пребоядисат няколко свои самолета в цветовете на „ агресора “, с цел да могат техните водачи да свикнат да се целят по „ вражеската разцветка “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР