САЩ са в плен на продължаваща криза на южната граница,

...
САЩ са в плен на продължаваща криза на южната граница,
Коментари Харесай

Как най-мощната нация изгуби контрол над своите граници: бивш директор на ICE

Съединени американски щати са в плен на продължаваща рецесия на южната граница, която към този момент е в трета година. Въпреки че е имало редица миграционни талази към границата сред Съединени американски щати и Мексико в новата история, нито една не е била толкоз огромна или толкоз устойчива.

Републиканците споделят, че рецесията е директна последица от политиките на администрацията на Байдън. Но демократите и администрацията настояват, че Съединени американски щати имат развалена система, нуждаеща се от промяна и финансиране, на която Конгресът до момента не е съумял да се оправи.

Как стартира имиграционната рецесия?

Скокът ескалира през 2021 година, когато след месеци на възходящ брой през 2020 година от ниските равнища, следени през първите месеци на пандемията от COVID-19, срещите скочиха от 78 000 през януари 2021 година до 213 000 до юли съгласно данни на митническата и гранична отбрана.

Срещите остават високи през 2022 година, достигайки най-много от 241 000 през май. Срещите през фискалната 2022 година доближиха 2,3 милиона, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР