САЩ са установили опити на венецуелския президент Николас Мадуро да

...
САЩ са установили опити на венецуелския президент Николас Мадуро да
Коментари Харесай

САЩ готови да санкционират чуждестранни банки, които имат вземане-даване с Мадуро

САЩ са открили опити на венецуелския президент Николас Мадуро да работи с задгранични банки, с цел да трансферира и скрие пари, и са подготвени да санкционират в близко бъдеще тези банки със наказания, заяви Българска телеграфна агенция.

Това съобщи през вчерашния ден в изявление неназован почитан американски държавен представител, представен от Ройтерс. По-рано през вчерашния дом Белият дом съобщи, че за банките съществува заплаха да бъдат глобени при присъединяване в " противозаконни транзакции ", помогнали на Мадуро и мрежата му. Това предизвестие е подбудено от опити на Мадуро, представители на неговото ръководство, техни родственици и венецуелски държавни компании да намерят метод да запазят притока на финансови приходи, уточни пред Ройтерс представителят.

" Опитват се да трансферират парите си и да ги скрият на разнообразни места. Някои банки - някои задгранични банки в частност - съучастват в това държание ", сподели източникът в изявление, само че отхвърли да даде повече детайлности. Той добави, че държавното управление на Съединени американски щати се готви да разгласи кои са тези банки, които са пренебрегнали предизвестията на Вашингтон, и да им наложи наказания. " В близко време научите имената на някои от тях ", сподели американският представител. " В идващите дни и седмици ще глобяваме някои от тях ", добави той.

След като през януари признаха опозиционния водач Хуан Гуайдо за легален държавен глава на Венецуела, Съединени американски щати започнаха дейности за нападателно ампутиране на достъпа на Мадуро и обвързваните с него хора до петролни и други приходи посредством налагането на наказания, отбелязва Ройтерс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР