САЩ са поискали от Турция записа, който представя доказателство, че

...
САЩ са поискали от Турция записа, който представя доказателство, че
Коментари Харесай

Тръмп иска от Турция записа, който доказвал, че Саудитска Арабия е убила известен журналист

САЩ са поискали от Турция записа, който показва доказателство, че изчезналият саудитски публицист Джамал Хашоги е бил погубен в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул, заяви BBC.
" Ние го желаяме (записа), в случай че съществува ", съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пред кореспонденти в Белия дом, съобщи БГНЕС. Потвърждавайки, че записът е бил пожелан, американският президент добави: " Не съм сигурен, че съществува, евентуално съществува ".
Тръмп отхвърли да се е опитвал " да прикрива " Саудитска Арабия, която е един от най-големите съдружници на Вашингтон, а изгубването на журналиста сложи администрацията в неловко състояние. Той добави, че чака отчет от държавния секретар Майк Помпео, който се завърна от аудиенция в Саудитска Арабия и Турция.
Президентът на Съединени американски щати съобщи, че чака истината да излезе нескрито " до края на седмицата ". Той твърдо отхвърли да се е опитвал прикрива Саудитска Арабия. " Не, нищо сходно, просто се пробвах да схвана какво е станало ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР