САЩ са отговорни за създаването на хаосВъпреки че САЩ не

...
САЩ са отговорни за създаването на хаосВъпреки че САЩ не
Коментари Харесай

Американското разузнаване налива масло в огъня на конфликта в Украйна

Съединени американски щати са виновни за основаването на безпорядък

Въпреки че Съединени американски щати не са изпратили войски в Украйна, разследващата поддръжка на Пентагона за Киев безспорно вреди на съветските сили. Това е мярка, която може да докара до по-насилствени маневри и от двете страни, а също и да докара до утежняване на връзките сред Съединени американски щати и Русия. Всъщност се оказва, че в борбите против Русия вземат участие и американците, написа китайският ежедневник „ Женмин жибао “.

От самото начало на руско-украинския спор Съединени американски щати се намесват в обстановката по разнообразни способи. Онзи ден американски медии разгласиха информация за съдействието на американското разузнаване за Украйна. Представители на Съединените щати също потвърдиха предаването на разследваща информация в Киев.

Но поддръжката на разузнаването е значима помощ за Украйна във военните интервенции.

„ Американското разузнаване налива масло в огъня на спора в Украйна. В тази рецесия Съединени американски щати са виновни за основаването на безпорядък, дейностите на Вашингтон са причина за продължение на военните дейности, страните в спора търпят съществени загуби.

- изяснява китайското издание.

Както се показва в публикацията, Съединените щати непрестанно настояват, че пазят света, само че поддръжката на разузнаването за Украйна единствено ускорява борбата сред двете страни. Помирението е отсрочено за неопределен срок, става известно доста въздействие върху процеса на руско-украинския спор, мира и сигурността на планетата. За Съединените щати свързването на Украйна с НАТО е от изгода. Това ще отслаби военната мощност на Русия, което е в сходство със стратегическите ползи на Вашингтон.

Подобно държание на Съединените щати е несъвместимо със статута им на непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, също така не дава отговор на епохалните трендове на мира и развиването, считат от КНР.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР