САЩ са готови да размразят част от стратегическите си нефтени

...
САЩ са готови да размразят част от стратегическите си нефтени
Коментари Харесай

САЩ са готови за размразят нефтените си резерви

САЩ са подготвени да размразят част от стратегическите си нефтени запаси, с цел да понижат цените на горивата. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън по време на своята тирада, която засягаше решението на Русия да организира специфична военна интервенция в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас. " Ние работим интензивно със страни по света за увеличение на груповото освобождение от стратегически запаси от гориво. И Съединени американски щати ще пуснат спомагателни барели нефт ", сподели той.

Администрацията на Съединени американски щати предизвестява най-големите енергийни компании в страната да не подвигат цените на фона на глобите против Русия. „ Ние подхващаме всички вероятни стъпки, с цел да предотвратим покачването на цените и американските петролни и газови компании не би трябвало да употребяват този миг, с цел да надуят цените в името на облагата “, сподели Байдън.

Той добави, че Съединени американски щати " координират с главните страни производителки и консуматори на нефт, с цел да подсигуряват, че има задоволително количество нефт в международен мащаб “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР