САЩ са готови да предоставят боеприпаси заедно с хуманитарна помощ

...
САЩ са готови да предоставят боеприпаси заедно с хуманитарна помощ
Коментари Харесай

Daily Sabah: САЩ са готови да изпратят боеприпаси в Идлиб

САЩ са подготвени да дават муниции дружно с филантропична помощ на Турция в региона на Идлиб в Сирия, съобщи американският специфичен представител за района Джеймс Джефри, представен от турското англоезично издание  Daily Sabah, представено от  " Фокус ".

``
реклама

" Турция е съдружник от НАТО. Голяма част от военните употребяват американско съоръжение. Ще се уверим, че оборудването е готово и използваемо ", съобщи Джефри пред кореспонденти.

Отделно посланикът на Съединени американски щати в Турция Дейвид Сатърфийлд съобщи на брифинга, че Вашингтон преглежда настояването на Анкара за системите за противовъздушна защита.

Турция изиска ракети " Пейтриът “ " на фона на засиленото военно напрежение в Идлиб.

Атаките на силите на режима на Башар Асад убиха 55 турски бойци през миналия месец в Идлиб. Президентът Реджеп Тайип Ердоган заплаши да отблъсне сили на Асад, в случай че те не се оттеглен към авансово избрани граници.

Въздушните удари на режима, ориентирани към турските войски, ускориха напрежението сред подкрепящата въоръжената съпротива Турция и Асад и съдружника му Русия.

Последната рецесия произтича от подкрепяната от Русия военна акция на режима на Асад за завладяване на провинция Идлиб, която е последната цитадела, държана от опозицията в Сирия. Офанзивата, която стартира на 1 декември, провокира най-голямата единична вълна на разселване в деветгодишната война в Сирия, като изпрати близо 950 000 души, които бягат от военните дейности към региони покрай турската граница за сигурност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възста
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР