САЩ са готови да предадат Украйна, но не цялата. Леонид

...
САЩ са готови да предадат Украйна, но не цялата. Леонид
Коментари Харесай

САЩ са готови да дадат Украйна, но не цялата: Искат да вкарат Русия в капан

Съединени американски щати са подготвени да предадат Украйна, само че не цялата. Леонид Крутаков е уверен, че спецоперацията би трябвало да бъде доведена до разумния й край. Според него Русия е вкарана в капан. Западът може да направи отстъпки, само че договорката рискува да се трансформира в нова бомба със закъснител за Москва.

Западната преса ненадейно стартира да разпръсква упадъчни настроения във връзка с вероятностите за развиване на спора в Украйна, обърна внимание водещият на Първи съветски Никита Комаров в ефира на предаването " Цариград.Главно ".

Според немския вестник Die Welt Киев е на практика жертван - възможностите му за победа клонят към нула. Статията изяснява, че украинските войски скоро ще бъдат изложени на риск да останат на практика без оръжие и бойци. Доставките от Съединени американски щати и Европейски Съюз, както и помощта на наемници могат единствено леко и за малко да облекчат обстановката.

В тази връзка изданието чака елементи от въоръжените сили на Украйна скоро да бъдат принудени да изоставен Бахмут, който има огромно стратегическо значение, заради съществени загуби.

Водещият на " Първи съветски " уточни, че сходна оценка на Die Welt е учудващо вярна, само че има някаква измама в такава предизвикателно упадъчна изразителност. С него се съгласи онлайн политологът Леонид Крутаков, доцент във Финансовия университет към държавното управление на Русия.

Западът тества почвата

Събеседникът на " Цариград " не изключи, че сходни изявления в Европа просто приготвят публичното мнение за откриването на идващите доставки на тежко оръжие за Украйна:

" Едното обаче не изключва другото. Вероятно в Съединени американски щати и Европейски Съюз желаят, от една страна, да ни подведат, а въпреки това, да употребяват най-малко малко вярна информация, тъй като не можете да градите агитация или осведомителна политика единствено на откровени неистини ".

Не би трябвало да се облекчава напрежението

Във всеки случай за Русия е значимо да не губи зоркост и да развива темпа на настъплението. Трябва да се помни, че в случай че през днешния ден Москва се съобщи и се върне обратно, тогава подправената информация за „ съветската експанзия “ ще бъде закрепена в съзнанието на хората вечно, защото историята се написа от спечелилия.

" Ако спецоперацията не приключи в Киев с развой на денационализация, същински арбитражен съд, сходен на Нюрнбергския - с документи, с доказателства за виновност, с историческа присъда - тогава СВО ще стане хипотетично закононарушение на Русия в историята на западната мисъл ", - изясни специалистът.

Тоест сегашната русофобска изразителност към този момент няма да бъде просто краткотрайно политическо средство, а легализирана „ истина “, която ще се насажда на новите генерации под прикритието на историята.

" И Русия ще се трансформира в някакъв Мордор. Постепенно, несъмнено, още веднъж ще стартират да ни подават ръце, както беше в руския интервал, само че отново ще продължат да ни считат за животни ", заключи политологът.

Москва готви нов капан

В същото време в границите на СВО е належащо освен да се освободи друга част от територията, само че и дефинитивно да се унищожи режимът в Киев. Ако националистическото управление остане, Вашингтон сигурно ще се възползва от това и ще приготви нова бомба със закъснител за Русия.

" За Запада е фундаментално значимо да резервира най-малко малко остатъци от Украйна. Защото ви би трябвало страна, която да претендира за съветски територии. И ви би трябвало такава политическа институция, този цирей, който да разпръсне русофобията по света “, изясни Крутаков.

И по този начин, на основата на придвижването на бандеровците беше издигната цяла страна, напълно учредена на правилото на " Анти Русия ". Едва ли може да се чака Съединени американски щати да се откажат от този план.

При това те са подготвени да пожертват част от териториите, следени от Киев – да дадат 20, 30 или даже 40 %. Факт е, че сходно нареждане в прочут смисъл е в интерес на американските управляващи.

" Сега можете единствено да си визиите с смут каква ненавист към Русия ще насадят на хората, които остават в Украйна ", - акцентира събеседникът на Цариград.

Още за политическия декор на спора - във видеоверсията на предаването " Цариград. Главно ".

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР