САЩ са готови да помогнат на за задълбочаването на нейните

...
САЩ са готови да помогнат на за задълбочаването на нейните
Коментари Харесай

САЩ са готови да помогнат на Грузия за евроатлантическите връзки

САЩ са подготвени да оказват помощ на за задълбочаването на нейните евроатлантически връзки и укрепването на демократичните институции. Това съобщи държавният секретар при идването си в Тбилиси, където е на двудневно посещаване.
„ Съединените щати и Грузия имат постоянни връзки, учредени на общата ни обвързаност към свободата и независимостта “, написа той в профила си в Twitter.
 Съединени американски щати дават 5 млн. $ за засегнатите от боевете в Нагорни Крабах Съединени американски щати дават 5 млн. $ за засегнатите от боевете в Нагорни Крабах
Съединените щати дават 5 милиона $ на Международния комитет на Червения кръст и други интернационалните и неправителствени органи...
По информация на американското посолство в Грузия, държавният секретар е провел срещи с министър-председателя Георгий Гахария и с министъра на външните работи Давид Залкалиани, с които е разискал евроатлантическата ориентировка на Грузия и укрепването на демократичните институции в страната.
Американският посланик е подчертал значимостта от осъществяване на изборни и правосъдни промени.
По информация на РИА Новости, през днешния ден сутринта Помпео към този момент е бил признат от президента Саломе Зурабишвили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР