САЩ работят по план за предоставяне на разузнавателна информация за

...
САЩ работят по план за предоставяне на разузнавателна информация за
Коментари Харесай

САЩ може да предоставят разузнавателни данни на Украйна срещу руска инвазия

Съединени американски щати работят по проект за даване на разследваща информация за Украйна , която ще помогне на Киев да се опълчи на планувана съветска инвазия , написа " Ню Йорк Таймс ", базирайки се на високопоставени представители на американската администрация, оповестява ТАСС.

Сред ограниченията, обсъждани от Белия дом, Пентагона и Държавния департамент, са пренасочване на военни хеликоптери и друго военно съоръжение към Украйна , по-рано предопределени за афганистанските военни. Освен това американската администрация обмисля изпращането на спомагателни специалисти по кибервойна. Според изданието Съединени американски щати и Англия към този момент са изпратили редица експерти в тази област при положение на " киберудар по Украйна ".

Американската информация може да включва изображения, които биха могли да дефинират дали съветските войски се движат, с цел да преминат границата , с цел да могат украинските военни да предотвратят офанзива.

Според източници на медията, американските разследващи служби към този момент дават на Украйна достъп до доста по-голямо количество материали , в сравнение с преди натрупването на съветската войска.
 Русия продължава да натрупа сили до Украйна
Русия продължава да натрупа сили до Украйна

Сателитни фотоси демонстрират база в Крим, цялостна бронирани транспортни средства и танкове
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР