САЩ преминаха всички граници на дипломатическите и етичните норми в

...
САЩ преминаха всички граници на дипломатическите и етичните норми в
Коментари Харесай

Лавров: САЩ преминаха всички граници, за да утвърдят хегемонията си

САЩ минаха " всички граници " на дипломатическите и етичните правила в опит да утвърдят своята надмощие, съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров.
Сергей Лавров, министър на външните работи на Русия
" От Съединените щати може да се чака всичко. Те към този момент са минали всички граници - дипломатически, етични и всевъзможни други, в желанието си да обезпечат своята надмощие ", съобщи той в в изявление за телевизионния канал " Россия-24 ".

Русия окачестви опълчването на Съединени американски щати на 13-месечната ѝ война в Украйна като опит за налагане на американска " надмощие ".

Като съобщи, че Китай съставлява традиция на " велика цивилизация, която е на повече от хиляда години ", Лавров добави, че Пекин е създал собствен личен неповторим жанр на реакция на американския дипломатически напън.

" Той включва достолепие, изчерпателен разбор на всичко, което се случва, и отбягване на всевъзможни прибързани ходове ", сподели Лавров.

Коментарите на Лавров идват четири дни откакто китайският президент Си Дзинпин завърши визитата си в Москва, където се срещна с съветския си сътрудник Владимир Путин, с цел да обсъдят двустранните връзки и предложенията на Пекин за спокойно споразумяване на руско-украинската война.

Съединени американски щати обявиха, че Китай не може да бъде неутрален медиатор във войната, и отхвърлиха предлагането на Китай за дипломатическо решение на спора./БГНЕС

Москва / Русия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР