САЩ преживяват период на накърняване на вярата в основните ценности

...
САЩ преживяват период на накърняване на вярата в основните ценности
Коментари Харесай

Анализатор: Който и да е на власт, трудно ще възстанови вярата в американските ценности

”САЩ претърпяват интервал на накърняване на вярата в главните полезности на обществото. Хората не се усещат задоволително предпазени от страната и това, в което са вярвали, им се коства накърнено. Напрежението в обществото от гражданската война и от федерализирането не е било такова ”. Това разяснява пред БНР проф. Димитър Йончев, експерт по национална сигурност.
По думите му, който и да пристигна на власт, мъчно ще възвърне вярата в американските полезности.

Според проф. Димитър Йончев фактът, че няма по-млади претенденти за президент на Съединените щати приказва, че интелектуалният хайлайф не желае да играе тази игра - доста взаимни отстъпки, доста пари, които не се виждат.

" Пандемията не е на последно място, само че следим плодовете на една политика, която бих нарекъл недалновидна. Силовите намеси бяха остарял жанр, а през това време светът напредна и вкара едни мрежи на напредване, вкара понятия като мултикултурализъм и приемливост. Всичко това удря по имунната отбрана на страните и те се усетиха уязвени ", уточни анализаторът.

Изборът на Тръмп значително беше обосновано от това да редуцира американското присъединяване по света, изясни той и добави: " Оказа се, че страните са доста проветриви и не могат да подсигуряват обикновени неща на своите жители.... Разглезеният живот завърши. Който и де се намеси в новия свят, който идва, би трябвало да се преценява с това, че този свят е цялостен със скрити погледи и парични потоци ".

По думите на проф. Йончев европейският хайлайф държи на Джо Байдън, тъй като му се коства, че загуби поддръжката на Съединени американски щати, само че даже той да пристигна на власт, няма да е същото като преди Тръмп.

" Независимо дали Тръмп, или Байдън завоюва, Китай ще продължи да бъде стопански противник, Русия ще бъде врагът, Европа ще бъде затулен или по-явен съперник ", предвижда анализаторът и посочи, че за страните от Източният блок няма да има смяна: " Ние сме окончателно включени в един хигиеничен пояс към Русия ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР