САЩ прехвърлиха 6 стратегически бомбардировача B-52 в Европа, предаде CNN

...
САЩ прехвърлиха 6 стратегически бомбардировача B-52 в Европа, предаде CNN
Коментари Харесай

Послание към Русия: САЩ прехвърлиха 6 бомбардировача В-52 в Европа

САЩ трансферираха 6 стратегически бомбардировача B-52 в Европа, съобщи CNN и показва, че действието е " мощно обръщение към Русия ", която отпразнува петата годишнина от военната си анексия на Крим.
 Как живеят в Крим пет години след анексията  Съединени американски щати: Крим не е част от Русия
Бойните самолети на американските военновъздушни сили бяха ситуирани в базата им в Луизиана, а на Стария континент ще служат за " интеграция в театъра на деяние и присъединяване във въздушни учения " дружно със съдружници и сътрудници в НАТО.

Групата B-52 пристигнала във въздушната база на „ Феърфорд “ във Англия в края на предходната седмица. В понеделник четири бомбардировачи " извършиха полети на няколко места в Европа, в това число Норвежко море, Балтийско море (Естония) и Средиземно море (Гърция) ", оповестява още малкия екран, като се базира на Военновъздушните сили на Съединени американски щати.

B-52, ситуирани в базите „ Андерсън “ в Гуам в Тихия океан и в „ Феърфорд “, са провели " едновременни учения за запознаване с театъра на интервенциите в Индо-Тихоокеанския район и Европа ". „ Колективните полети в Индо-Тихоокеанския район и Европа “ показва лоялността на Съединените щати към своите съдружници и сътрудници посредством световната ангажираност на въоръжените сили, прибавиха военновъздушните сили на Съединени американски щати.

B-52 за пръв път са употребявани през 50-те години, по времето на Студената война. Проектирани са като междуконтинентални нуклеарни бомбардировачи, които биха могли да ударят Русия (тогава СССР). По-новите B-52 са от 1962 година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР