САЩ предупредиха в четвъртък американските граждани, пътуващи до Мексико за

...
САЩ предупредиха в четвъртък американските граждани, пътуващи до Мексико за
Коментари Харесай

САЩ предупреждават пътуващите до Мексико през пролетната ваканция да „проявяват повишено внимание“

Съединени американски щати предизвестиха в четвъртък американските жители, пътуващи до Мексико за пролетната почивка, да демонстрират нараснало внимание.

„ Престъпност, в това число закононарушения с принуждение, може да възникне на всички места в Мексико, в това число в известни туристически дестинации “, сподели задачата на Съединени американски щати в Мексико в известие за вести. Той посъветва пътуващите да поддържат информираност за обстановката и неотложно да изоставен евентуално рискови обстановки.

В съвета се споделя, че пътуващите би трябвало да бъдат изключително деликатни в централните елементи на известни дестинации за пролетна почивка, в това число Канкун, Плая дел Кармен и Тулум, изключително след мрачно.

американка и мъж от Белиз бяха убити в нещо, което наподобява е било спор сред наркодилъри в плажен клуб в курортния град Тулум.

През май 2023 г. Канадски екскурзиант беше убит в тихоокеанския плажен град Пуерто Ескондидо в Мексико, дни след гибелта на екскурзиант от Аржентина след нахлуване с мачете в различен крайбрежен град в Оахака. Американс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР