САЩ предложиха работните групи от Г-7 да проучат начини за

...
САЩ предложиха работните групи от Г-7 да проучат начини за
Коментари Харесай

Вашингтон представя план на Г-7 за конфискуване на руски активи на стойност 300 милиарда долара

Съединени американски щати предложиха работните групи от Г-7 да проучат способи за конфискуване на замразени съветски активи на стойност 300 милиарда $, до момента в който съдружниците бързат да съгласуват проект в точния момент за втората годишнина от пълномащабното навлизане на Москва в Украйна.

Въпреки че не са взети решения и въпросът остава горещо обсъждан в европейските столици, ускоряването на работата по конфискуване на активите на Москва за Украйна акцентира възходящото му значение за Западът.

Темата беше разисквана този месец както от финансовите министри на Г-7, по този начин и от техните заместници, съгласно хора, осведомени за позвъняванията, които засегнаха по какъв начин да се създаде такава политика и да се оценят обвързваните опасности.

Съединени американски щати, подкрепени от Обединеното кралство, Япония и Канада, предложиха да се продължи напред с подготвителната работа, тъй че разновидностите да бъдат подготвени за евентуална среща на водачите на Г-7 към 24 февруари, датата на Владимир Путин през 2022 година нахлуване към Киев.

Трите р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР