САЩ предложиха план за политически преход във Венецуела. Планът включва

...
САЩ предложиха план за политически преход във Венецуела. Планът включва
Коментари Харесай

САЩ с план за Венецуела: Оттегляне на Мадуро и Гуайдо и отмяна на санкциите

САЩ предложиха проект за политически преход във Венецуела. Планът включва анулация на глобите, в случай че президентът Николас Мадуро и съперникът му Хуан Гуайдо се отдръпват и предадат властта на краткотрайно държавно управление, образувано от техни поддръжници, оповестяват медии.

Според " работната рамка за либерален преход " всички политически пандизчии ще бъдат освободени и всички чужденци, най-вече кубинците, ще бъдат принудени да изоставен страната. Петчленен съвет ще бъде образуван, като двама членове ще бъдат определени от опозицията, двама от Социалистическата партия на Мадуро и петият член от другите четирима. Военното командване ще си остане на място.

След това Съединени американски щати и Европейският съюз ще анулират глобите против ръководителите на латиноамериканската страна. Санкциите против петролния бранш ще бъдат анулирани след изтеглянето на задграничните сили от страната. Всички други наказания ще бъдат прекъснати след провеждането на свободни избори в границите на 6-12 месеца.

Предложението идва пет дни след решението на Съединени американски щати да обвинят Мадуро и други висши представители на държавното управление в наркотрафик и пране на пари. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР