САЩ получават трета за превенция на COVID-19. Това е факт,

...
САЩ получават трета за превенция на COVID-19. Това е факт,
Коментари Харесай

Съединените щати одобриха ваксината на Johnson&Johnson

САЩ получават трета за предварителна защита на COVID-19. Това е реалност, откакто федералната организация за надзор на храните и медикаментите позволи препарат на компанията " Джонсън и Джонсън " (JohnsonJohnson), който работи единствено с една доза, вместо две, оповестява БТВ.
Здравните специалисти с неспокойствие чакат еднодозов вид, който да помогне, с цел да се форсира имунизацията - в конкуренция с вируса, който към този момент умъртви над 510 000 души в Съединени американски щати и мутира по все по-обезпокоителен метод. Федералната организация съобщи, че имунизацията на JohnsonJohnson предлага мощна отбрана против това, което има най-голямо значение - тежко заболяване, хоспитализация и гибел.
 Ваксината на Johnson & Johnson се чака да бъде утвърдена от Европейски Съюз през март Ваксината на JohnsonJohnson се чака да бъде утвърдена от Европейски Съюз през март
Очаква се на 11 март регулаторният орган на Европейския съюз да предложи за приложимост имунизацията против ковид на JohnsonJohn...
Една доза е посочила COVID-19 при всеобщо проучване, което е обхванало три континента - отбрана, оставаща мощна даже в страни като Южна Африка, където се популяризират най-смущаващите разновидности. Доставките на няколко милиона дози, които ще бъдат разпределени сред щатите, може да стартират още на следващия ден.
До края на март компанията чака да достави 20 милиона дози за Съединени американски щати, а 100 милиона - до лятото. Компанията кандидатства също за позволение за незабавна приложимост на имунизацията си в Европа и от Световната здравна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР