САЩ подкрепя инициативата „Три морета“. Това заяви президентът на Съединените

...
САЩ подкрепя инициативата „Три морета“. Това заяви президентът на Съединените
Коментари Харесай

Джо Байдън: Има потенциал просперитетът в региона да бъде подобрен, САЩ ви подкрепя във всяка стъпка

САЩ поддържа самодейността „ Три морета “. Това съобщи президентът на Съединените американски щати Джо Байдън в публично послание по време на откриването, в което поздрави президента на Република България Румен Радев, както и министъра на стопанската система Кирил Петков.

" Има необикновен капацитет просперитетът в района да бъде усъвършенстван, Съединени американски щати ви поддържа във всяка стъпка, ангажираме се да ви помогнем, с цел да бъдат усъвършенствани връзките с институциите и Европа да извърши отколешната си цел да е обединена и да работи и живее в мир ", сподели Байдън.

Президентът на Съединени американски щати добави, че демокрациите би трябвало да потвърдят, че могат да бъдат в интерес на народите си.

" Като работите дружно, ще укрепите суверинитета, енергийната сигурност и всички жители на района ще могат да се конкурират и да процъфтяват в 21 век, а светът ще е по-сигурен, и няма да има страни, които саботират други. Можем да го реализираме дружно ", съобщи президентът и пожела триумф на всички страни-участнички в самодейността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР