САЩ планират да въведат допълнителни санкции срещу Русия във връзка

...
САЩ планират да въведат допълнителни санкции срещу Русия във връзка
Коментари Харесай

САЩ готвят нови санкции срещу руски оръжейни фирми

САЩ възнамеряват да вкарат спомагателни наказания против Русия по отношение на потреблението на ирански дронове в Украйна и нарушаванията на човешките права, съобщи  " Уолстрийт Джърнъл ", като се базира на осведомени лица от Вашингтон.

Очаква се решението да бъде оповестено на 9 декември. Според източниците на изданието - наказателните ограничения ще замразят всички активи на глобените под американска пълномощия и ще забранят пътуванията до Съединени американски щати и покупко-продажбите с Щатите.

Сред целите ще бъдат и управляващите, виновни за филтриращите лагери, които Русия сътвори в Украйна по време на пълномащабната инвазия и в които правозащитни организации документираха военни закононарушения като да вземем за пример изтезания на цивилни.

Отделно от това администрацията на Джо Байдън има намерение да наложи наказания на няколко съветски компании от отбранителната индустрия, свързани с покупката на ирански военни дронове. Те се употребяват от Москва за удари по цели в Украйна, в това число по цивилни жители и енергийни уреди.

Британското военно разузнаване разгласи в днешния си отчет, че Русия евентуално е почнала да употребява нова партида ирански дронове за офанзиви против украинците. Посочва се, че Москва е изчерпала предходната пратка от няколкостотин безпилотни апарата Шахид-131 и Шахид-136.

Съединени американски щати са подготвили и наказания против съветската Централна изборна комисия, която на Запад се счита за лъжлива, съгласно " Уолстрийт Джърнъл ". Припомняме, че тя провежда така наречен референдуми в окупираните територии на Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област на Украйна. В последна сметка Владимир Путин анексира нелегално тези територии, а самите съветски власти не скриха какъв брой подправени са били обществените допитвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР