САЩ оттеглиха част от облекчаването на санкциите, които предоставиха на

...
САЩ оттеглиха част от облекчаването на санкциите, които предоставиха на
Коментари Харесай

Облекчаването на санкциите приключи, след като опозиционният лидер беше блокиран от изборите

Съединени американски щати отдръпнаха част от облекчаването на глобите, които предоставиха на Венецуела предходната година, откакто най-висшият съд на южноамериканската страна блокира кандидатурата за президент на опозиционен водач.

Министерството на финансите даде на фирмите, които правят транзакции с държавната минна компания на Венецуела, до 13 февруари да прекратят активността си, като разреши транзакции през октомври, откакто държавното управление на президента Николас Мадуро се съгласи да изравни изискванията преди тазгодишните президентски избори.

В петък висшият съд на страната удостовери възбраната върху кандидатурата на Мария Корина Мачадо, дълготраен конкурент на държавното управление и победител в първичните избори, извършени от подкрепяната от Съединени американски щати опозиционна секта.

Тя завоюва без значение ръководените от опозицията първоначални президентски избори с повече от 90% от гласовете, макар че държавното управление разгласи 15-годишна възбрана да се кандидатира за служба единствено дни откакто тя официа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР