САЩ очаква Северна Корея да отстрани ядрените оръжия от територията

...
САЩ очаква Северна Корея да отстрани ядрените оръжия от територията
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп разказа в какъв случай САЩ ще направят отстъпки на Северна Корея

САЩ чака Северна Корея да в профил нуклеарните оръжия от територията на страната и едвам по-късно Вашингтон ще бъде подготвен да направи отстъпки. Това съобщи в ефира на телевизия Fox News съветникът на президента по националната сигурност на Съединени американски щати Джон Болтън.

Той отговори позитивно на въпроса дали Доналд Тръмп е подготвен да направи отстъпки и отчасти отдръпване на глобите от КНДР не след отхвърли на Пхенян от ядрено-ракетната стратегия, а след извеждането на нуклеарните оръжия.

Болтън също по този начин означи, че ръководителят на Белия дом се стреми към среща с водача на КНДР Ким Чен-ун, само че Вашингтон няма илюзии за резултата от тези диалози.

" През 1992 година те излъгаха и нарушиха своите отговорности (спрямо Южна Корея). Това е една от аргументите, заради която никой в ​​администрацията Тръмп не витае в облаците по отношение на това какво може да се случи този път. Но да се придвижват напред по-бързо, в сравнение с в този момент ще бъде допустимо, в случай че те демонстрират истинността на стратегическото решение да се отърват от нуклеарни оръжия " - сподели Болтън.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР