САЩ обявиха снощи серия от нови санкции срещу Венецуела, Куба

...
САЩ обявиха снощи серия от нови санкции срещу Венецуела, Куба
Коментари Харесай

САЩ: Санкции срещу тройката на тиранията в Южна Америка, доктрината Монро е жива

Съединени американски щати оповестиха нощес серия от нови наказания против Венецуела, Куба и Никарагуа, засилвайки натиска върху по този начин наречената " тройка на тиранията " в Латинска Америка, съобщи ДПА.

Новите ограничаващи ограничения бяха в детайли изложени от съветника на американския президент по националната сигурност Джон Болтън в програмна тирада в Маями, Флорида, в която той насочи остро предизвестие и към " външни играчи ", в това число Русия, да не се месят в американската сфера на ползи в района.

" Администрацията на Тръмп с горделивост афишира новите ограничения, които имат за цел да отстранят тежките последици от политиката, провеждана от администрацията на (бившия президент) Обама, - сподели Болтън. - Ние имаме намерение да действаме един до друг с патриотите от района и да поправяме позволените по-рано неточности. "

Той уточни, че Съединени американски щати вкарват ограничавания върху пътуванията за Куба за тези американци, които нямат родственици там. Според него това ще спомогне " да не попадат американски долари в ръцете на кубинския режим, на неговите военни и спецслужбите, които управляват туристическата промишленост " на острова.

Същевременно още веднъж се вкарват ограничавания върху размера на паричните преводи за Куба, които бяха анулирани от администрацията на Обама. Сега околните и роднините на островитяните, живеещи в Съединени американски щати, ще могат да изпращат по 1000 $ на човек на тримесечие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР