САЩ обявиха днес, че налагат визови ограничения на китайски представители,

...
САЩ обявиха днес, че налагат визови ограничения на китайски представители,
Коментари Харесай

САЩ налагат визови ограничения на китайски представители

САЩ оповестиха през днешния ден, че постановат визови ограничавания на китайски представители, виновни за слагането на автономията на Хонконг под въпрос, съобщи Франс прес.

Доналд Тръмп "обеща да накаже представителите на Китайската комунистическа партия, които са в основата на премахването на свободите на Хонконг ", съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо. "Днес вземаме ограничения за това ", добави той, само че не посочи какъв брой или кои китайски представители ще бъдат наранени.

Тръмп: Китай може умишлено да е пуснал ковид, с цел да дестабилизира международната стопанска система

Държавният секретар заяви единствено, че става дума за визови ограничавания, "засягащи някогашни или настоящи представители на Китайската комунистическа партия, виновни или съучастници в слагането под въпрос на автономията на Хонконг ", която се планува в поетите от Пекин интернационалните задължения.

Ще бъдат наранени и публични лица, работили срещу човешките права и главните свободи в някогашната английска колония. Възможно е глобите да обиден и членове на фамилиите им.

Китай разгласи предишния месец противоречив проектозакон за националната сигурност. Местната съпротива и огромна част от интернационалната общественост незабавно го осъдиха, определяйки го като метод да се накара хонконгското продемократично придвижване да замълчи, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР