САЩ обявиха, че вече няма да издават на бременни жени

...
САЩ обявиха, че вече няма да издават на бременни жени
Коментари Харесай

САЩ спират временните визи за бременни жени

САЩ оповестиха, че към този момент няма да издават на бременни дами краткотрайни визи за гости, които желаят да влязат в страната за така наречен туризъм за раждане, оповестява Българска национална телевизия.

 

В оповестяването на смяната на разпоредбите, която влиза в действие на 24 януари, Белият дом съобщи, че чужденците употребяват визите, " с цел да обезпечат автоматизирано и непрекъснато американско поданство за децата си посредством раждане на американска земя ".

С налагането на ограничаването Вашингтон желае да отбрани честността на американското поданство, се споделя още в изказването.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР