САЩ обучават Европа да използва тактически оръжия срещу Русия, което

...
САЩ обучават Европа да използва тактически оръжия срещу Русия, което
Коментари Харесай

Лавров: САЩ обучават Европа да използва тактически оръжия срещу Русия

САЩ образоват Европа да употребява тактически оръжия против Русия, което е опасност за неразпространението на оръжия за всеобщо поразяване.

Това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров по време на съвещание на Конференцията на Организация на обединените нации по разоръжаване в Женева, оповестяват съветски медии.

Лавров повтори сериозната позиция на Русия във връзка с Съединени американски щати и обучаването на страните членки на НАТО да употребяват нуклеарни оръжия.

Програмите на Съединени американски щати, с които се образоват неядрени страни по какъв начин да употребяват американски тактически оръжия, нарушават Договора за неразпространение на нуклеарните оръжия, акцентира той.

" Всеки би трябвало да разбере, че американските военни приготвят въоръжените сили на европейски страни да употребяват тактически нуклеарни оръжия против Русия ", разясни той.

Лавров също взе участие на 37-та сесия на Съвета на Организация на обединените нации по човешките права в Женева.

Неприемливо е терористите да бъдат разделяни на положителни и неприятни, заяви той.

Борбата против тероризма би трябвало да бъде провеждана въз основата на интернационалното филантропично право и националното законодателство, продължи той и добави, че някои страни членки на съвета не са подготвени да осъдят интернационалния тероризъм под предлог независимост на словото. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР