САЩ обмислят възможността в бъдеще да поставят ракети със среден

...
САЩ обмислят възможността в бъдеще да поставят ракети със среден
Коментари Харесай

САЩ възнамеряват да разположат ракети със среден обсег в Азия

САЩ обмислят опцията в бъдеще да слагат ракети със междинен обхват в азиатския район, в това число Япония. Това съобщи Маршал Билингсли, специфичният делегат на американския президент за надзор на оръжията. Информацията съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
„ Това е тъкмо оня тип отбранителна дарба, която страни като Япония ще желаят и имат потребност в бъдеще “, акцентира той. Билингсли също означи, че Съединени американски щати желаят да договарят със „ сътрудниците си и съдружници в Азия за непосредствена опасност от увеличението на нуклеарния капацитет на Китай “ и какви „ защитни качества ще бъдат нужни в бъдеще, с цел да защитят Алианса “ от такава опасност.
 Сърбия изненада неприятно Русия, купи ракети от Китай Сърбия изненада неприятно Русия, купи ракети от Китай
Руски медии показаха изненада от решението на Сърбия да закупи китайската ракетна система за противовъздушна защита ФК-3. В съпровожда...
Билингсли разяснява, че сега Съединени американски щати създават хиперзвукови оръжия в няколко посоки. „ Това е стабилизиращ защитителен потенциал за азиатско-тихоокеанския район, който ще подсигурява, че нашите съдружници, другари и сътрудници ще бъдат предпазени и че Китай няма да може да прибягва до военни изнудвания “, сподели Билингсли.
По-рано японските медии към този момент оповестиха, че Съединените щати са почнали съвещания с японската страна за разполагането на нови ракети със междинен обхват след отдръпването от Договора за разпродажба на ракетите със междинен и дребен обхват (ДРСМО), само че японските управляващи публично не потвърдиха началото на сходни договаряния. Министърът на защитата на Съединени американски щати Марк Еспер също изрази желанието си да разположи ракети със междинен обхват в Азиатско-Тихоокеанския район.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР