САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, защото са

...
САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, защото са
Коментари Харесай

Москва: САЩ няма да ударят Северна Корея, защото знаят, че има ядрено оръжие

САЩ няма да нанесат удар по Северна Корея, тъй като са сигурни, че разполага с нуклеарно оръжие, което може да бъде употребявано в отговор. Това разяснява съветският външен министър Сергей Лавров пред телевизия НТВ, представен от БГНЕС.
„ Американците няма да нанесат удар по Северна Корея, тъй като те освен подозират, а знаят сигурно, че тя има нуклеарни бомби. И президентът Путин нееднократно е казвал по този въпрос, че не може да си показа, че американците или който и да било има стопроцентова информация за всички обекти без изключение ”, декларира Лавров.
Лавров уточни, че тази логичност е била в основата на американското навлизане в Ирак. „ Американците удариха Ирак най-много поради това, тъй като имаха стопроцентова информация, че не е останало никакво оръжие за всеобщо заличаване ”, разяснява първият посланик на Русия.
Коментарът на Лавров идва на фона на продължаващата замяна на закани сред Съединени американски щати и Северна Корея. Президентът Доналд Тръмп заплаши в Туитър севернокорейския външен министър И Йон-хо и водача на страната Ким Чен-ун, че " не след дълго тях може да ги няма ", в случай че министърът продължава да повтаря мислите на " Малкия Човек Ракета ", явно визирайки Ким, съобщи Ройтерс, представена от " Дарик ".
Министър И съобщи в речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации нощес, че обстрелването с ракети на цялата територия на Съединени американски щати става неизбежно, откакто " господин президент Зло " Тръмп назова пхенянския водач " индивидът ракета ".
" Току-що чух какво сподели външният министър на Северна Корея пред Организация на обединените нации. Ако той продължи да препредава като ехтене мислите на Малкия Човек Ракета, тях не след дълго няма да ги има ", написа в обществената мрежа Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР