САЩ никога не трябваше да се замесват в конфликтите в

...
САЩ никога не трябваше да се замесват в конфликтите в
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ не трябваше да се замесват в Близкия изток

САЩ в никакъв случай не трябваше да се замесват в споровете в Близкия изток , което е повода да изтеглят американските бойци от района. Това написа президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в " Туитър ".
 Тръмп за Сирия: Съединени американски щати завърши с безкрайни войни, не са
Тръмп за Сирия: Съединени американски щати завърши с безкрайни войни, не са " балъците " на Европа и НАТО

Турция, Европа, Сирия, Иран, Ирак, Русия и кюрдите сами да се oправят със обстановката

" Боеве сред разнообразни групи, които не престават стотици години . Съединени американски щати в никакъв случай не трябваше да се замесват в Близкия изток. Изтегляме нашите 50 бойци. Турция би трябвало да поеме контрола над хванатите екстремисти на ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), тъй като Европа отхвърля да ги одобри . Глупавите безкрайни войни за нас завършиха ", написа той.

Според него решението на Съединени американски щати да влязат в Близкия изток е най-лошото. Той акцентира, че са влезнали във война поради потвърдена неистина - оръжия за всеобщо поразяване, имайки поради Ирак.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ненадейно разгласи в неделя, че американските сили няма да се намесят в дейностите на Турция.

Междувременно Тръмп прикани страните членки на Организация на обединените нации да усилят финансирането за организацията. Той направи коментара по отношение на информация, че организацията има недостиг от 230 милиона $ . Само 129 от 193-те страни членки са платили годишните си отговорности. Съединени американски щати са най-големият донор с 22%.
 Организация на обединените нации остава без пари до края на октомври
Организация на обединените нации остава без пари до края на октомври

В писмо до 37-те хиляди чиновници на Организация на обединените нации Гутериш декларира, че ще бъдат подхванати краткотрайни ограничения, с цел да се обезпечат заплатите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР