„САЩ не трябва и да мечтаят за преговори по ядрено

...
„САЩ не трябва и да мечтаят за преговори по ядрено
Коментари Харесай

КНДР: САЩ да зарежат малоумната мисъл, че ще преговаряме


„ Съединени американски щати не би трябвало и да мечтаят за договаряния по нуклеарно разоръжаване на Северна Корея “, разгласи Централната телеграфна организация на Корея, която огласява формалната позиция.

„ Сега, когато КНДР приближава последна цел за цялостно окомплектоване на своите нуклеарни сили, Съединени американски щати би трябвало да зарежат малоумната мисъл, че КНДР може да задоволи гангстерското им условие, те не би трябвало да мечтаят за договаряния по нуклеарно разоръжаване. За КНДР това е необратим и неминуем метод за усилване на нуклеарното въздържане и отбрана на своята страна “, споделя се в мнението, представено от РИА Новости.

Подчертава се, че " КНДР в никакъв случай няма да постави на масата за договаряния въпроса за нуклеарното въздържане, което е належащо за самоотбрана “ и „ няма да отстъпи нито крачка от пътя за подсилване на своите нуклеарни сили, до момента в който се съхранява враждебната политика на Съединени американски щати против КНДР и нуклеарната опасност “.
В същото време организацията отбелязва, че Северна Корея „ не се отхвърля от разговора, само че в никакъв случай няма да трансформира в търг един въпрос, който е обвързван с висшите ползи на страната и сигурността на народа, тя също не е заинтригувана в подобен разговор и такива договаряния ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР