САЩ не са готови да сключат търговска сделка с Китай,

...
САЩ не са готови да сключат търговска сделка с Китай,
Коментари Харесай

Тръмп: Не сме готови за сделка с Китай

САЩ не са подготвени да сключат комерсиална договорка с Китай, съобщи президентът Доналд Тръмп по време на визитата си в Япония, представен от Bloomberg.

" Мисля, че несъмнено им се е желае да бяха сключили договорката, която им бе препоръчана, преди да се опитат да я предоговорят ", сподели той. " Те желаят договорка. Ние не сме подготвени за договорка ", съобщи още президентът.

Тръмп уточни още, че американските мита върху китайския импорт " може да се усили доста, доста доста, доста елементарно ". Коментарът му идва, откакто договарянията сред двете най-големи стопански системи в света се провалиха по-рано този месец. И двете страни упрекват другата.

Американският президент съобщи още, че редица компании напущат Китай и се местят в страни, против които няма мита, в това число и в Съединени американски щати и съседки в Азия.

И въпреки всичко, Тръмп увери, че чака в последна сметка договорка да има. " Мисля, че в миналото в бъдещето Китай и Съединени американски щати ще реализиран страхотна комерсиална договорка и ние я чакаме с неспокойствие ", споделя той. " Защото не счита, че Китай може да продължи да заплаща тези стотици милиарди долари мита. Не имам вяра, че могат да вършат това ". Както към този момент неведнъж бе писано, митата се заплащат главно от американските консуматори. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР