САЩ наложиха днес санкции на двама служители на руското разузнаване,

...
САЩ наложиха днес санкции на двама служители на руското разузнаване,
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на двама руски шпиони, които според Вашингтон се опитали да повлияят на изборите

САЩ постановиха през днешния ден наказания на двама чиновници на съветското разузнаване, които са се пробвали да се намесят в избори в страната като част от " интервенциите за световното зловредно въздействие на Москва ", заяви американското министерство на финансите,цитирано от Българска телеграфна агенция.

Егор Сергеевич Попов и Алексей Борисович Суходолов, офицери от съветската Федерална работа за сигурност, са работили за подкопаване на демократичните процеси в Съединените щати и други страни посредством мрежа от съучастници, се споделя в изказването.

В текста се показва, че двамата са работили с Александър Викторович Йонов - руснак, който министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна предходната година в многогодишни старания за потребление на политически групи във Флорида, Джорджия и Калифорния за интервенция в избори.

" Съединените щати няма да толерират закани за нашата народна власт, а днешното деяние се основава напълно на метода на държавното управление за отбрана на нашата система на представително ръководство ", съобщи служителят на министерството на финансите Брайън Нелсън.

Ведомството не посочи на кои избори са се пробвали да окажат въздействие двамата руснаци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР