САЩ могат да изпратят в Тунис бригада от военнослужещи, заради

...
САЩ могат да изпратят в Тунис бригада от военнослужещи, заради
Коментари Харесай

САЩ с ново въоръжаване срещу Русия

САЩ могат да изпратят в Тунис бригада от военнослужещи, поради „ опасност за сигурността “, която идва от Русия, оповестява „ РИА Новости “, базирайки се на Африканското командване на военните сили на Съединени американски щати. „ Докато Русия продължава да разгаря пламъка на либийския спор, районната сигурност в Северна Африка е все по-несигурна. Проучваме нови способи за отговор на опасността за сигурността, в това число потреблението на екип за помощ при сигурността “, споделя ген. Стивън Таусънд, представен от radiosputnik.ria.ru.

Подобни екипи Съединени американски щати употребяват за образование и подготовка на военнослужещи от страните сътрудници на техните територии. Таусънд е разговарял с министъра на защитата на Тунис Имед Хазги. Той е наблегнал на обстоятелството, че северноафриканската страна осъжда „ злонамерените дейности “.

По-рано Съединени американски щати упрекнаха Русия за интервенция в политиката на Либия посредством поддръжката си на силите на Халиф Хафтар. На свои ред Русия отхвърля това и декларира, че е в неин интерес урегулиране на обстановката в Либия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР