САЩ искат да снабдяват с енергоресурси Европа, за да не

...
САЩ искат да снабдяват с енергоресурси Европа, за да не
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ трябва да снабдяват с газ Европа, за да не е заложник на Русия

САЩ желаят да доставят с енергоресурси Европа, с цел да не може тя да е пленник на един-единствен снабдител. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп по време на тирада на варшавския площад "Красински ".

Той съобщи, че Съединени американски щати са настроени към развиване на връзките с страните от самодейността "Три морета ", ситуирани сред Балтийско, Черно и Адриатическо море. "Америка желае да разшири партньорството си с вас ", сподели президентът.

"Ние сме ангажирани да осигурим вашия достъп до различни източници на енергоресурси, по този начин както Полша и нейните съседи в никакъв случай да не бъдат заложници на един-единствен снабдител на енергоресурси ", съобщи Тръмп.

Според милиардера " връзките сред Европа и Съединени американски щати в никакъв случай преди не са били толкоз мощни ". Поставяйки на назад във времето редица трансатлантически разногласия със Стария континент, президентът съобщи, че съюзът им е в "отлично здраве ".

"Трансатлантическата връзка сред Съединени американски щати и Европа е по-силна от всеки път и може би в доста връзки даже е по-силна ", сподели Тръмп.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР