САЩ искат да създадат проблеми по време на президентските избори

...
САЩ искат да създадат проблеми по време на президентските избори
Коментари Харесай

Путин: САЩ искат да създадат проблеми по време на президентските избори в Русия

САЩ желаят да основат проблеми по време на президентските избори в Русия през 2018 година Това предизвести съветският президент Владимир Путин, представен от локални медии.

Путин разяснява обвиняванията на Вашингтон, че Москва се е намесила на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

" В отговор на хипотетичната ни интервенция на изборите им те желаят да основат проблеми по време на гласуването за съветски президент ", акцентира водачът на Русия по време на посещаване в Челябинск.

За да реализират това, съгласно него, Вашингтон може да употребява необятен набор от механизми с " връзки и зависимости " в Олимпийския комитет. Путин напомни, че Олимпиадата стартира през февруари, а изборите са през март.

Твърденията, че управляващите спонсорират допинга в Русия, по думите на Путин, наподобява целят да навредят на президентския избор през март.

На няколко съветски спортисти е неразрешено да вземат участие на Зимната олимпиада през 2018 година поради приложимост на допинг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР