САЩ имат мрежа от биологични лаборатории – от 330 такива

...
САЩ имат мрежа от биологични лаборатории – от 330 такива
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: САЩ имат мрежа от биологични лаборатории – от 330 такива обекта, 40 са в Украйна

Съединени американски щати имат мрежа от биологични лаборатории – от 330 такива обекта, 40 са в Украйна. Това съобщи министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу на съвещание на Колегията на Министерството на защитата на Русия.

Посолството на Русия в България разгласява част от речта му в формалната си Facebook страница.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

Днес закани от радиационно, химическо и биологично естество са предизвикани от дейностите на Вашингтон, който усилва нуклеарния си капацитет на територията на европейските страни и приема перспективни средства за снабдяване на нуклеарни заряди.
Освен това Съединени американски щати са образували мрежа от биологични лаборатории за проучване на свойствата на патогени в избран район, които могат да бъдат предадени на хората и да причинят пандемии. От триста и тридесет такива обекта към четиридесет се намират в Украйна.
©️ От речта на Министъра на защитата С.Шойгу на съвещание на Колегията на Министерството на защитата на Русия (27 февруари 2024 г.)

 

Съединени американски щати имат мрежа от биологични лаборатории

 

 

Ето и забавните мнения под поста:

 

Силно се надявам преди края на 2024г. Руската федерация да реализира надзор над всяка една от тези лаборатории. Всяка една…

………………………..

А в България какъв брой са имат ли информация? При четири американски бази кой знае и тук какъв брой биолаборатории има,.. ………………………… Нямам никакво подозрение, че пандемията от короновируса беше американска био измама. ……………………….

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР