САЩ има намерение да предприеме твърди мерки, мерки със зъби

...
САЩ има намерение да предприеме твърди мерки, мерки със зъби
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Ще осветлим името на корумпиран българин, който няма да пускаме в САЩ

САЩ има желание да предприеме твърди ограничения, ограничения със зъби с битката с корупцията. Това даде да се разбере пред Нова тв американският дипломат у нас Херо Мустафа. Скоро посолството ще уточни първото име на подкупен българин, който ще получи възбрана да влиза в Съединени американски щати. Това ще е единствено първото име, закани се американският дипломат.

Дипломатът акцентира, че с цел да се вкара тази мярка, Съединени американски щати би трябвало да има съществени доказателства. До дни името ще бъде оповестено. Херо Мустафа уточни, че Съединени американски щати ще ни бъдат значим сътрудник в битката с корупцията. Държавният секретар на Съединени американски щати ще заяви името.

България ще реши сама дали да подмени Конституцията си за господство на закона. Съединени американски щати са ангажирани с включване на България в безвизовия режим. Предстоят срещи и диалози в тази тенденция.

Енергийната диверсификация би трябвало да бъде осъществена на процедура, по този начин Херо Мустафа отговори на въпроса за американската позиция за " Турски поток ". Диверсификацията ще докара до поевтиняване на битовите сметки, съгласно нея. А каква е американската позиция, дипломатът не разгласи публично.
Съединени американски щати ще продължи да има наличие в Ирак, акцентира Херо Мустафа. Нещо повече, даже се разисква увеличение на наличието на американските военни там. Иначе Херо Мустафа е впечатлена от силата на българския дух. Навсякъде тя вижда хора, които желаят да работят за бъдещето на страната ни. Гледам доста оптимистично на бъдещето на тази страна, посочи американският дипломат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР