САЩ и Уелс излизат един срещу друг в мач от

...
САЩ и Уелс излизат един срещу друг в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: САЩ - Уелс, съставите

САЩ и Уелс излизат един против различен в мач от Група " В " на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 21:00 и ще може да я гледате на ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg. Сблъсъкът на стадион " Ахмад Бин Али " ще бъде управителен от катарския арбитър Абдулрахман Ал-Джасим.

Според предварителните прогнози дуелът е борба за второто място в групата, защото Англия е апетитен за любимец, а Иран - за новобранец. Евентуална победа ва един от тимовете довечера в огромна степен би наклонила везните за класиране напред.

Съединени американски щати пропусна Мондиал 2018, не се показа добре и в квалификациите, макар че се класира за Катар. Американците разчитат най -много на двете си звезди Кристиан Пулишич (Челси) и Уестън Маккени (Ювентус), които се постановиха в европейския футбол. Хесус Ферейра е скритото оръжие на тима, откакто беше най-резултатен в квалификациите. 

За Уелс пък това международно състезание е първо от 1958 година Тимът е воден от ветерана Гарет Бейл, който е футболист на Лос Анджелис. Той обаче беше малтретиран от травми цяла есен и записа прекомерно малко игрови минути. Другият значим състезател за селекцията на Роб Пейдж е Аарън Рамзи. 

Ето и съставите на двата отбора:

Съединени американски щати : Търнър, Дест, Цимерман, Рийм, Робинсън, Маккени, Адамс, Муса, Пулишич, Уеа, Сарджънт;

Уелс : Хенеси, Дейвис, Родън, Мефам, Ампаду, Рамзи, Уилямс, Робъртс, Джеймс, Бейл, Уилсън;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР