САЩ и техните съюзници обсъждат определянето на максимална цена на

...
САЩ и техните съюзници обсъждат определянето на максимална цена на
Коментари Харесай

Bloomberg: САЩ и съюзниците обсъждат ценови таван от $40-60 за руския петрол

САЩ и техните съдружници разискват определянето на оптималната цена на съветския нефт от порядъка на 40-60 $ за барел. Това заяви B в сряда, базирайки се на източници.

В полемиките, които започнаха преди срещата на върха на Групата на седемте (G7) в Германия на 26-28 юни, съдружниците изследват няколко метода за ограничение на приходите на Русия от нефт. В същото време те се стремят да минимизират въздействието на сходни ограничения върху личната си стопанска система, написа организацията.

Диапазонът на обсъжданите ценови тавани варира от това, което се смята за пределна цена на произвеждане в Русия, до цената на съветския нефт преди началото на специфичната военна интервенция в Украйна, споделиха източниците.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън счита лимита от 40 $ за прекомерно невисок, споделиха източниците. Целта е да се понижат приходите на Москва, само че има риск недобре приложените ограничения да доведат до скок в цените на петрола, написа Bloomberg.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР