САЩ и Русия заявяват, че са се съгласили да обсъдят

...
САЩ и Русия заявяват, че са се съгласили да обсъдят
Коментари Харесай

Всичко е възможно: Путин съобщи, че Русия и САЩ ще обсъдят нови размени на затворници

САЩ и Русия декларират, че са се съгласили да обсъдят нови замени на пандизчии, ден откакто американска баскетболна звезда беше разменена за прочут съветски търговец на оръжие.

Руският президент Владимир Путин съобщи, че са " вероятни " още замени - необичаен образец за американско-руско съдействие на фона на войната на Москва с Украйна.

На въпрос на срещата на върха в Киргизстан през вчерашния ден дали е допустимо да се осъществят други замени на пандизчии сред Съединени американски щати и Русия, Путин отговори: " Не се отхвърляме да продължим тази работа и в бъдеще ".

Той добави, че " всичко е допустимо " и означи, че са били открити " взаимни отстъпки ", с цел да се разчисти пътят за размяната на най-високо равнище в четвъртък.

Баскетболистката Грайнър, която беше задържана през февруари за владеене на масло от канабис на московско летище, беше разменена за наказания за трафик на оръжие Виктор Бут, който беше върнат в Русия след 12 години.

При кацането си в Съединени американски щати Грайнър е била откарана в медицинския център на армията " Брук " в Сан Антонио, Тексас, заяви прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер. Тя не сподели какъв брой време звездата от Женската национална баскетболна асоциация (WNBA) ще остане в лечебното заведение.

Джон Кърби от Белия дом съобщи пред американската телевизионна мрежа MSNBC, че двукратната олимпийска шампионка е в " положително въодушевление " и " положително здраве ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР