САЩ и Канада се съгласиха да премахнат митата върху вноса

...
САЩ и Канада се съгласиха да премахнат митата върху вноса
Коментари Харесай

САЩ и Канада премахнаха митата върху стоманата и алуминия

САЩ и Канада се съгласиха да отстранен митата върху вноса на стомана и алуминий, които бяха въведени през март предходната година от Съединени американски щати. Митата върху стоманата бяха 25%, а върху алуминия 10 на 100.


Сегашното премахване разблокира пътя за утвърждението на новия търговски контракт в Северна Америка, в която взе участие и Мексико.

Споразумението беше контрактувано предходната година, само че не беше утвърдено. Канадският министър председател Джъстин Трюдо оцени настоящето решение като „ огромна стъпка ” към утвърждението на комерсиалното съглашение.

Решението за анулация пристигна след днешния телефонен диалог на Трюдо с президента Доналд Тръмп. Двамата разискаха и връзките на страните си с Китай.
 Тръмп ще забави въвеждането на мита за автомобилната промишленост Тръмп ще забави въвеждането на мита за автомобилната промишленост
Американският президент Доналд Тръмп възнамерява да забави налагането на митата върху вноса на коли, до момента в който Съединени американски щати продължава да договаря с водещи тър...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР