САЩ и Израел обсъждат възможността за удари на Израелските отбранителни

...
САЩ и Израел обсъждат възможността за удари на Израелските отбранителни
Коментари Харесай

Politico: САЩ и Израел обсъждат удари в Йемен и Сирия

Съединени американски щати и Израел разискват опцията за удари на Израелските отбранителни сили по проирански сили и елементи на Корпуса на стражите на ислямската гражданска война (КСИР) в Йемен и Сирия като отговор на ракетните офанзиви против еврейската страна, оповестява изданието Politico, като се базира на поискали анонимност съветници на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

" Съединени американски щати интензивно споделят с Израел за отговор (на иранската офанзива - бел.ред.), който може да включва боен удар. Сред вероятните разновидности, които се преглеждат, са удари (от страна на Израел - бел.ред.) по подкрепяни от Иран групировки или непосредствено върху силите на КСИР в Йемен или Сирия “, написа изданието, представено от " Фокус ". 

Източниците означават, че американската страна би предпочела стеснен израелски отговор на иранските ракетни офанзиви. В същото време Байдън може да има доста по-малко благоприятни условия да повлияе на хода на събитията в Близкия Изток заради неспособността на Съединени американски щати да изведат района от неустойчивост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР