САЩ и Европа рискуват да направят грешки по отношение на

...
САЩ и Европа рискуват да направят грешки по отношение на
Коментари Харесай

Politico: Западът греши, като не поставя под въпрос стратегията си за Украйна

САЩ и Европа рискуват да създадат неточности във връзка с Украйна, като не вземат на съществено изказванията на тези, които слагат под подозрение западната тактика в спора, и като пренебрегват въпросите, които в действителност имат значение. Това се споделя в материал на европейското издание .

Според изданието Съединените щати и европейските страни рискуват да създадат неточности, тъй като " прекомерно бързо разгласят за пораженци тези, които слагат под подозрение актуалната тактика на Запада " във връзка с спора сред Украйна и Русия. Сега „ немного западни водачи обществено признават, че настоящето положение на нещата е безнадеждно и по този начин повече не може да продължава “. На събития за Украйна западните страни разискват главно тематиката за оръжията, като подценяват някои в действителност значими въпроси, в това число жизнеспособността на тактиката им по отношение на Украйна и дали Западът има вероятности в борбата с Русия, акцентира Politico. „ Ако не желаят или не могат да дават помощ (на Украйна) или се опасяват от нуклеарна ескалация, тогава те би трябвало да го признаят “, показва изданието.

На 11 септември немският канцлер Олаф Шолц, говорейки в Бундестага, съобщи, че е належащо да се организира нова конференция за разрешаване на украинския спор, в която Русия би трябвало да вземе присъединяване. На 8 септември в изявление за телевизия ZDF той означи, че в спора в Украйна е пристигнал моментът да се разиска по какъв начин да се реализира мир и се изрече в поддръжка на присъединяване на Русия в нова среща на върха за разрешаване на рецесията, напомня ТАСС.

На 12 септември съветският външен министър Сергей Лавров на среща с ръководители на дипломатически задачи във формат на кръгла маса за Украйна съобщи, че Русия е ангажирана с разрешаването на украинската рецесия, само че не следи насрещна подготвеност за почтена дипломация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР