САЩ граждани публикуваха петиция в платформата срещу потока от новини

...
САЩ граждани публикуваха петиция в платформата срещу потока от новини
Коментари Харесай

В САЩ тръгна петиция срещу новините за Меган Маркъл и "просто" Хари

САЩ жители разгласиха петиция в платформата против потока от вести за Меган Маркъл.

Документът е озаглавен "Меган Маркъл и "просто Хари ", апелирам, спрете да заливате американска преса " и се отнася до обстоятелството, че Хари се отхвърли от кралския си статут, след което пожела да го назовават "просто Хари ", оповестява БГНЕС.

Авторите на петицията обръщат внимание на засилената интензивност на Меган Маркъл и нейния брачен партньор по време на президентските акции.

Двойката стартира да насочва чести апели и мнения за настоящи събития. В началото на лятото се появиха клюки, че Меган Маркъл възнамерява да развива кариерата си в политиката. След това херцогинята приказва на срещата на върха на девойките водачи с Мишел Обама и даде изявление на Глория Щайн за значимостта на гласуването.

Освен това, откакто се реалокира в Съединени американски щати, двойката стартира да взе участие в благотворителни събития в Лос Анджелис, само че създателите на петицията означават, че положителните им планове са съмнителни, защото те наемат фотограф, който по-късно изпраща фотоси на медиите.

Парадоксът, емфатичен в документа е, че Меган и Хари са напуснали Обединеното кралство, тъй като са желали да избегнат медийното гонене, а в този момент съзнателно основават новинарски излъчвания.

Меган Маркъл и "просто " Хари се оплакаха, че им липсва персонално пространство във Англия, се споделя в петицията. Tе обявиха, че пресата им основава прекалено много неприятности и за това се реалокираха в Канада. Но по някаква причина всякога, когато американците гледат вести, би трябвало да виждат лицата им.

Към 29 август петицията е била подписана от 1125 души.

През август стана известно, че Меган Маркъл готви нов план в Холивуд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР