САЩ глобяват пътник с 10 500 долара, след като издухал

...
САЩ глобяват пътник с 10 500 долара, след като издухал
Коментари Харесай

Глобиха пътник с хиляди долари, издухал носа си на борда на ...

САЩ глобяват пасажер с 10 500 $, откакто издухал носа си и се изкашлял в одеяло по време на полет, написа The Independent.

Освен това мъжът, чиято идентичност не е известна, неведнъж пренебрегнал инструкциите на кабинния екипаж за носене на защитна маска.

Случката се разиграла по време на полет на самолетна компания JetBlue от Форт Лодърдейл, Флорида, до Лос Анджелис, Калифорния, през декември, показват от Федералната авиационна администрация (FAA).

Тази година Федералната авиационна администрация одобри позиция на нулева приемливост към нарушителите на Коронавирус разпоредбите, които са в действие до 13 септември, напомня The Independent. Това значи, че неточните пасажери към този момент няма да бъдат предупреждавани, а непосредствено глобявани, само че могат да оспорват наложените им наказания.

FAA е получила към 1300 тъжби от самолетните компании за нарушавания на пасажери през последната година, като най-честите са за неносене на защитна маска, която е наложителна на борда на самолетите.

Превозвачите са издали краткотрайни забрани за полети на най-малко 3 000 пасажери поради отхвърли им да носят маски на борда.

Освен това FAA проверява и различен случай, обвързван с пасажер на JetBlue, на борда на полет от Лос Анджелис до Нюарк, Ню Джърси през март 2021 година Федералните чиновници може да му наложат санкция от 9 000 $ за непочтено държание на борда.

Броят на пътуващите сред обособените щати в Съединени американски щати нараства от месец март насам. Данните на Американската администрация за транспортна сигурност (TSA) демонстрират, че над 2.5 милиона пасажери са минали през американските летища през уикенда 13-14 март, когато стартира пролетната почивка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР