САЩ да предоставят доказателства след санкциите, които бяха наложени по

...
САЩ да предоставят доказателства след санкциите, които бяха наложени по
Коментари Харесай

Тома Биков: САЩ да предоставят доказателства за санкциите по закона Магнитски

САЩ да дават доказателства след глобите, които бяха наложени по закона " Магнитски " на български политици, измежду които някогашният финансов министър Владислав Горанов, чакат от ГЕРБ, разгласи пред Българска национална телевизия Тома Биков.

Уважаваме закона " Магнитски ", нямаме някакви искания към него. Анализираме деликатно сигнала, който се дава и чакаме от сътрудниците и партньорските служби да показват и нужните доказателства. През последните 2 година нямаме присъединяване в ръководството, нито надзор върху някакви институции. Много наши министри и някогашни депутати бяха подложени на сериозна инспекция, в това число и господин Горанов, акцентира той.

Не знам дали Америка споделя нещо на нас и на нашия водач. Не съм от хората, които могат да си разрешат да приказват от името на Америка, сподели той.

Ако има доказателства за това, в което го упрекват, те би трябвало да бъдат предоставени и към този момент да бъдат работа на правосъдната система. Ако има обвиняване, за какво да няма доказателство, сподели Биков по повод Горанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР