САЩ. акциите потъват в сряда след новите данни за инфлацията,

...
САЩ. акциите потъват в сряда след новите данни за инфлацията,
Коментари Харесай

Уолстрийт се срива, тъй като горещите данни за инфлацията допълнително попариха надеждите за намаляване на лихвените проценти

Съединени американски щати. акциите потъват в сряда след новите данни за инфлацията, които демонстрират, че цените се форсират за трети следващ месец. По-горещият от предстоящото отчет в допълнение попари очакванията за понижаване на лихвените проценти от Фед тази година на фона на опасенията, че напредъкът може да спре в укротяването на нарасналите ценови равнища.

S&P 500 се срина с 1,1% при започване на търговията и е на път да един от най-лошите му дни в годината до момента. Dow Jones Industrial Average се намали с 451 пункта, или 1,2%, към 9:35 сутринта EST, а Nasdaq composite беше с 1,1% по-нисък.

„ Все още има въглени от инфлация тук и там стопанска система “, сподели Джо Дейвис, основен световен икономист във Vanguard.

каза в сряда.

„ Този ​​доклад слага на фокус дали Фед може да инициира цикъл на облекчение на юнската среща на FOMC “, сподели Куинси Кросби, основен световен пълководец на LPL Financial, в изследователска записка по отношение на последните данни за инфлацията. „ Все отново до тогава има доста повече оповестен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР