Сашо Йовков не работи в БНТ от януари 2020-а, но

...
Сашо Йовков не работи в БНТ от януари 2020-а, но
Коментари Харесай

Сашо Йовков се зарича: Аз ще съм следващия шеф на БНТ!

Сашо Йовков не работи в Българска национална телевизия от януари 2020-а, само че националната телевизия още му е на сърце. Легендарният състезателен водещ възнамерява да се върне на бял кон на „ Сан Стефано ” 29, когато шефският мандат на Кошлуков завърши. Това стана ясно от диалог, който кореспондент на „ Уикенд ” организира тези дни с него.

„ Кауза и цел е за мен да оглавя медията, с която са отраснали генерации българи. Не бива да се не помни, че изгубих единствено с един глас последния конкурс за общоприет шеф. Следващият път обаче ще печеля. Смятам, че съм добре квалифициран и мога да съм потребен на Българска национална телевизия за превръщането й в почтена и справедлива медиа в интерес на обществото ”, показа пред наш кореспондент най-хубавият ни волейболен коментатор. И добави, че това лято няма да му остане време за отмора поради публичните му задължения.

Йовков бе изненадващо освободен от Българска национална телевизия по време, когато изглеждаше, че с Емил Кошлуков работят в синхрон. Сашо оглавяваше спортната редакция преди началството да реши, че повече няма да му заплаща заплата. Йовков не скри учудването си от неочакваното си уволняване, само че резервира положителния звук и не атакува Кошлуков в медиите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР