Сашо Кифлата е рецидивистът, нападнал и обрал тийнейджър в Пловдив.

...
Сашо Кифлата е рецидивистът, нападнал и обрал тийнейджър в Пловдив.
Коментари Харесай

Кифлата от Стамболийски е рецидивистът, заплашил дете с нож в Пловдив

Сашо Кифлата е рецидивистът, нападнал и обрал младеж в Пловдив. Александър Тюнков е от Стамболийски е с богато престъпно досие и е осъждан.
Прочетете още
Припомняме, че 32-годишният мъж бе заловен, откакто атакува и ограби момче, до момента в който чака рейс на спирка на бул. „ Цариградско шосе “. Задържането му обаче не се случва на мястото на случая, а малко по-късно.

Помощ в задържането на 32-годишния мъж оказват треньорът на спортния клуб, в който тренира нападнатото 15-годишно момче и негови ученици.

 

Тюнков е арестуван след нападението, до момента в който си купува закуски. Интересното е, че прякорът на Сашо е „ кифлата “. Прозвището си той получава в родния си град Стамболийски, когато е бил едвам втори клас. Това описаха поданици на градчето пред наш кореспондент. По думите им, Тюнков е бил проблематично дете от дребен. Още в тийнейджърските си години е претарашил съседи и даже е отмъкнал маратонки отблизо семейство.

„ Разбиваше мазета и изби. Крадеше буркани, железа и други предмети, които може да продаде. Още в учебно заведение беше проблематичен. Не един път е хващан в крачка, още преди години знаехме, че ще свърши зад решетките “, разяснява комшия на Кифлата от Стамболийски.

Александър се подвизава във Facebook под прякор, а не с действителното си име. Той не е изключително деен в обществената мрежа. От профила му излиза наяве, че е благоприятен за локално момиче. Фен е на пловдивски футболен тим и ясно показва клубната си принадлежност. Почитател е още на едни от най-издирваните незаконни лица от родния ъндърграунд и даже се е отбелязал, че работи за тях.

След случката против Александър е формирано бързо произвеждане.

Александър Тюнков:





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР