Сашо Кадиев яхна последен модел БМВ серия 5 Facelift, произведено

...
Сашо Кадиев яхна последен модел БМВ серия 5 Facelift, произведено
Коментари Харесай

Сашо Кадиев показа новата кола

Сашо Кадиев яхна финален модел БМВ серия 5 Facelift, създадено 2021 година От няколко месеца артистът шпори скъпото возило, което коства към 190 000 лв.. Най-вероятно колата е купена на лизинг, тъй като надали Сашо е извадил кеш 200 бона, само че даже и на погашение, месечните му вноски не са по малко от 2000 лв..

Синът на Катето Евро дълги години шофираше скромна „ Мазда МХ”, само че в края на лятото решил да се раздели с кабриолета и да си купи гъзарска кола. Новата му половинка Ивелина Чоева също се радвала, че гаджето й се е сдобило с нов бляскав автомобил, който има всевъзможни екстри, написа Лупа.

Сашо самичък се похвали с БМВ-то и качи фотография на возилото и интериора, видя Lupa.bg. Актьорът работи на няколко места с цел да може да си разреши първокласния метод на живот, който води. Той получава солидна заплата от "Преди обед ", а до неотдавна прибираше и постоянни пари от неотдавна завършилото предаване "България търси гений ". Отделно работи в театъра и не на последно място понякога популяризира всякакви артикули в инстаграм.

Освен новата кола, Сашо май си е купил и необятен апартамент в центъра на София, където живее с настоящото си гадже – моделката Ивелина Чоева. Връзката на Сашо с дългокраката брюнетка стартира като мимолетна случка преди повече от година, само че към този момент е доста сериозна. Заради манекенката водещият заряза майката на дъщеря си – Таня.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР